Борусия Дортмунд и Майнц 05 играят при в сблъсък от последния

...
Борусия Дортмунд и Майнц 05 играят при в сблъсък от последния
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Борусия Дортмунд 0:1 Майнц 05, Алер изпусна дузпа

Борусия Дортмунд и Майнц 05 играят при в конфликт от последния 34-и кръг в немската Първа Бундеслига, който може да дефинира новия първенец. Андреас Ханке-Олсен откри в 15-ата минута. Срещата на стадион „ Сигнал Идуна Парк “ може да я наблюдавате в директно предаване по DIEMA SPORT 2 , както и онлайн на платформата. 

„ Жълто-черните “ са на прага на това да спрат хегемонията на Байерн Мюнхен от 10 следващи трофеи и при победа през днешния ден ще станат новия немски първенец. Към момента Борусия има преднина от две точки пред баварците, които по същото време гостуват на Кьолн.

Ако купата за „ вестфалци “ стане факт, то тя ще бъде първа за тях от сезон 2011/2012, когато за последно победиха под управлението на Юрген Клоп. Тогава това се случи за втора поредна година, откакто и в предходния сезон Борусия съумя да изпревари Байерн.

/ /

Домакините стартираха предстоящо с офанзиви през цялото време и в четвъртата минута Мариус Волф отигра с едно допиране отдясно за Долиен Мален, който финтира доста елегантно двама играчи на Майнц, освободи си пространство за изстрел и шутира ниско пред наказателното, само че около лавата греда на Фин Гилберт Дамен.

Три минути по-късно Юлиан Брандт центрира от корнер в наказателното поле, където на далечната греда непокрит бе оставен Никлас Зюле, който стреля от придвижване с десния крайник и бе прецизен, само че Дамен улови.

Гостите обаче шокираха всички на „ Сигнал Идуна Парк “ в 15-ата минута, когато поведоха в резултата. Тогава Едимилсон Фернандес центрира от ъглов удар, а на първа греда отбраната на Борусия изпусна Андреас Ханке-Олсен, който плонжира и с глава прати топката в близкия ъгъл на Грегор Кобел – 0:1.

LIVE  |

0:1  Андреас Хаке-Олсен 15'

Първа Бундеслига, 34-и кръг

Стартови сформира на двата тима:

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР